fbpx

Për Ne

Akademia jCoders është një institucion i cili ofron trajnime për nxënësit të moshave 8-18 në fushën e teknologjisë. jCoders është institucion i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve dhe i certifikuar në nivel ndërkombëtar nga institucioni amerikan AdvancED.

Akademia jCoders ndodhet në 5 qendra të Kosovës Prishtinë, Pejë, Mitrovicë, Gjilan dhe Prizren.

Më shumë

Sukseset tona

Akademia jCoders është një institucion i cili ofron trajnime për nxënësit e moshave 8-18 në fushën e teknologjisë. Këtu mund ti shihni sukseset tona.

 

Akademia jCoders bëhet akademia e parë në Kosovë…

Themeluar në vitin 2015, jCoders është institucioni që ka marrë vulën e cilësisë STEM (Shkencë, Teknologji, Inxhinieri dhe…

Më shumë

Medalja e artë për Kosovën në ‘Startup Games’ në Londër

Arta Shehu-Zaimi dhe Fiona Shehu kanë fituar medaljen e artë me LabBox në Startup Games në Londër, garë…

Më shumë
Sukseset tona

Media dhe Publikime

Gjuhët programuese dhe teknologjitë e duhura për moshat e reja
Gjuhët programuese dhe teknologjitë e duhura për moshat e reja

Si çdo gjuhë tjetër, edhe gjuhët programuese më së miri mësohen në moshë të re.…

jCoders organizon webinare falas për nxënësit e grup moshave të…

Duke marr parasysh situatën në të cilën gjendemi, bartja nga klasat fizike në ato online…

Plan programi veror në jCoders

Akademia jCoders si institucion edukativ për moshat nga 8 deri në 18 vjeç, ofron programe…

Të tjerët për jCoders

Partnerët dhe shokët