fbpx

EscapeBomb

Nga: Nxënësi Detjon gjatë akademisë së rregullt

Moduli: Scratch

Njeri ka me hec ne rruge dhe ai mundet te ece poshte dhe larte.Kane per te qene 2 bomba.
Bomba ka per tja hequr 1 jete njeriut.Njeriu ne fillim te lojes ka per ti pasur 3 jeta.
Sepse te jemi me te shkathet