fbpx

AgarioRemake

Nga: Nxënësi Leder Gerguri gjatë akademisë së rregullt

Moduli: Scratch

Kjo loje funksionon keshtu, nese un preki nje top me te vogel se une ,une do te rritem per 10 nese nje top
me i madh se une me prek mua une do ta humbas nje pike dhe shume topa me madhesi te
te ndryshme do te krijohen dhe nese arrij madhesine 150 un fitoj lojen.