fbpx

Dog Advisor

Nga: Nxënësi Petrit Makolli gjatë akademisë së rregullt

Moduli: Thunkable

Nxënësi Petrit Makolli ka krijuar një aplikacion mobil duke perdorur Thunkable në të cilin ka dhënë këshilla dhe informacione mbi qentë.