fbpx

ExtinctAnimals

Nga: Nxënësi Keon gjatë akademisë së rregullt të jCoders

Moduli: Thunkable

Keoni, nxënes i jCoders në Pejë, i apasionuar pas shkencës dhe kafshëve, me njohuritë që i ka mësuar në jCoders, sot zhvilloi një aplikacion mobil në të cilën mund të mësosh cilat janë kafshët që janë zhdukur nga dora e njeriut dhe të mësosh më shumë për to.
Keoni na rikujtoj që edhe njërzimi di të jetë shpeshherë i dëmshëm për natyrën, dhe që ne mund të bëjmë më shumë për planetin tonë.