fbpx

Lulja e Mençur

Nga: Nxënës 11 vjeqar nga Prishtina

Moduli: Robotikë

Lulja e Mençur është zhvilluar gjatë akademisë së rregullt të jCoders.Ka 1 fotorezistor dhe një servo motor.Lulja ndjek dritën varësisht nga vjen ajo.