fbpx

Pet Food

Nga: Nxënës 12 vjeqar nga Prishtina

Moduli: Robotikë

Pet food është zhvilluar gjatë akademisë së rregullt të jCoders.Ka senzor të distancës ultra sonik dhe 1 servo.Në momentin që kafsha afrohet dera e ushqimit do hapet.