fbpx

Powerpuff girls

Nga: Nxënësja Enda Xhakolli gjatë akademisë së rregullt

Moduli: Scratch

Kur karakteri e fillon lojen ka me qendru te ni tok normale kur kercen te toka e par dhe qendron shum ather ajo tok ka mu tkurr edhe pas ni kohe ka mu zhduk krejt a nese kercen te toka tjeter ather ai ka me mujt me vazhdu kejt tokat kan mu kan me form te rrumbullaket edheai karakteri ka me i pas
tri jeta edhe nese i hup krejt ather aj ka me shku prej fillimit a nese nuk i hup kejt jetat aj ka me vazhdu prej qati vendit ku ka humb gjate kohes qe karakteri ka me qendru ne ate tok ather ai mundet me ec rretherrotur tokes po jo shum gjate qdo tok qe aj e kalon ka me rrit score-in per 1.