fbpx

Smart House

Nga: Nxënesit 8-12 vjeqar gjatë akademisë së rregullt

Moduli: Robotikë

Kjo shtëpi e mençur përmban dy LED-a të cilat paraqesin dritat e shtëpise një push button që shërben për aktivizimin e ziles dhe një buzzer i cili bën zhurmën e ziles.