fbpx

Ura Automatike

Nga: Nxënesit gjatë akademisë së rregullt

Moduli: Robotikë

Ura automatike është zhvilluar gjatë akademisë së rregullt të jCoders . Ka 2 servo motor ,1 fotorezistorë, dhe 1 arduino.Kur anija kalon poshtë urës ,ura hapet.
Youtube: